3 perc múlva már zseninek fogod érezni magad

Szinte senki sem tudja, mit kell tennie havi szinten azért, hogy fenntartsa az életszínvonalát. A legtöbb embernek jelentősen csökkenni fog az életszínvonala, mire kitaníttatja a gyerekeit, amikor nyugdíjba vonul, vagy valami váratlan dolog történik vele. A terved egyértelmű javaslatokat fog tartalmazni arra, hogyan optimalizáld a kölcsönöket, a befektetéseidet és a biztosításodat. Az emberek csodálkozni fognak azon, hogy lettél ennyire okos.

green icon of play strategy on a board green icon of paper with a ribbon green icon of magic wand and money sign green icon of shield green icon of calculator green icon with pie graph and line chart cartoon orange squirrel with tablet standing on green grass

Az élet szép, ha van terved

Szinte mindenki, akivel a pénzügyeidről beszélhetsz, megbízott értékesítő. Ennek eredményeként a vagyonos emberek általában elfogult tanácsokat, a kevésbé tehetősek pedig többnyire semmit sem kapnak. A te terved nemcsak hogy ingyenes, hanem matematikailag megalapozott, és 100%-ban a te érdekeidet szolgálja. Ha felkérsz minket a terved megvalósítására, a lehető legalacsonyabb díjért fogjuk vállalni.

Lássuk, hogy működik

Mesélj magadról

Válaszolj pár egyszerű kérdésre, mi pedig több millió számítást elvégezve fogunk számodra kialakítani egy tervet.

green icon of 2 puzzle pieces

Tekintsd át a tervedet

Hónapra lebontva pontosan látni fogod, mit kell tenned az életszínvonalad mostani és későbbi fenntartásához.

green icon of diploma

Valósítsd meg

Csak kérned kell, és mi mindenki másnál gyorsabban és olcsóbban lendítjük mozgásba a tervedet.

hiw-icon-3

A tanácsadód mindig elérhető

Biztosan lesznek kérdéseid. Barátságos tervszakértőink gondoskodni fognak arról, hogy mindent megérts, és elégedett legyél a terveddel. Egyeztethetsz velük időpontot egy beszélgetésre, amikor csak neked megfelelő.

cartoon orange squirrel talking on the phone with a green background black phone with blue screen cartoon brown bear with headset on and green background yellow phone cord teal background translucent

A pénzed biztonságban van

A tervedben a világ legnagyobb és legbiztonságosabb eszközkezelői, biztosítói és hitelezői kapnak helyet. Az adataidat a bankokban megszokott biztonság védi.

security-dogs

ALAKÍTSD KI AZ INGYENES TERVEDET 3 PERC ALATT

Tervezz, és érezd magad hősnek

Kezdd el most

WAS ANDERE ÜBER UNS SAGEN

 

Van még pár kérdésed?

Íme pár válasz olyan kérdésekre, amelyeket gyakran feltesznek nekünk.

A Planswell pénzügyi terve hónapra bontva megmutatja, mi a legjobb, amit a pénzeddel tehetsz azért, hogy a lehető legmagasabb életszínvonalon élj életed végéig.
Nem egészen (de erre való a költségvetés kalkulátorunk). Nem fogjuk azt mondani, hogy költs kevesebbet azokra a dolgokra, amiket szeretsz. Annyit teszel félre, amennyit szeretnél. Olyanok vagyunk, mint egy üveggömb, amely megmutatja, hogy ez pontosan mit jelent arra nézve, mikor vonulhatsz vissza, és hogy mennyi bevételre számíthatsz a nyugdíjas éveidben. Reméljük, kihasználod ezeket az értékes információkat arra, hogy olyan pénzügyi döntéseket hozz, amelyek a legboldogabbá tesznek.
Azt javasoljuk, hogy félévente frissítsd a tervedet, hogy az mindig megfeleljen neked és a céljaidnak. Ugyanakkor gyakoribb frissítésekre is szükség lehet, ha valami új történik, például változás áll be a munkádban, a pénzügyeidben vagy a családodban. A frissítést az irányítópultról tudod elvégezni, és csak pár perc kell hozzá.
A terved teljes mértékben testre szabott az általad megadott adatok alapján. A befektetési összegek és számlatípusok úgy vannak kialakítva, hogy a lehető legnagyobb adózás utáni nyereséget érd el. A biztosítási javaslatok úgy vannak kialakítva, hogy fedezzék az adósságaidat és helyettesítsék a bevételedet. A jelzálogjavaslatok kiszámolásakor szempont, hogy a lehető legalacsonyabb költségen tudd kielégíteni a kölcsönfelvételi szükségleteidet.
Nem, mi egy pénzügyi tervezéssel foglalkozó vállalat vagyunk. A Planswell Portfolios vállalattal (a részleteket lásd a Befektetésről fülön) való kapcsolatunk révén természetesen lehetővé tudjuk tenni számodra az online befektetést, mintha egy robot tanácsadót használnál, de itt véget is érnek a hasonlóságok. Az általunk nyújtott élethosszig tartó tervezés és útmutatás, valamint a befektetések, biztosítások és kölcsönfelvételek ötvözésével lehetőséged nyílik arra, hogy felbecsülhetetlenül több értéket tegyél pénzzé.
Lehet, hogy kérdéseid lesznek a terveddel kapcsolatban. Lehet, hogy változtatnod kell rajta, vagy egyszerűen csak át kell beszélned valamit egy pénzügyi szakemberrel. Tervszakértőink a hét minden napján rendelkezésre állnak telefonon és e-mailben is. Bármikor felkereshetsz minket az irodánkban is.